Kryeministri Edi Rama ka publikur mëngjesin e sotëm në ‘Facebook’ disa foto nga stadiumi i ri i lojërave me dorë në Tropojë.

Rama thekson se kjo reflekton ambicien e qeverisë për transferimin në funksion të çdo komuniteti.

“MIRËMËNGJES
dhe me stadiumin e rilindur të lojrave me dorë në Tropojë, një hapësirë sportive e standardeve europiane, që reflekton ambicien tonë transformuese në funksion të çdo komuniteti, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *