Kryeministi Edi Rama ka bërë me dije se duke nisur nga 1 korriku i vitit që vjen do të zerohet taksa për pagat deri në 40 mijë lekë. Këtë vendim,

Rama e ka bërë të ditur këtë njoftim përmes një postimi në ‘Facebook’. Kujtojmë se kryeministri Rama e paralajmëroi këtë vendim më 15 mars të këtij viti, gjatë fushatës zgjedhore ku prezantoi programin e Partisë Socialiste, “Pagat, taksat dhe biznesi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *