Subscribe

 

Debatet që kanë përfshirë së fundmi trupën e pedagogëve të Universitetit të Tiranës janë zhvendosur në selinë e qeverisë. Drejtues të fakulteteve si dhe pedagogë të tjerë i prezantuan kryeministrit dhe ministres së arsimit bllokimin e administrimit nga ana e Rektorit Mynyr Koni.

 

Por kryeministri sqaroi se Qeveria nuk ndërhyn ne ceshtjet e brendshme te Universitetit dhe se janë pikërisht vete pedagogët ata qe duhet te zgjidhin problemet e tyre.

 

 

Kreu i Qeverise u ndal dhe tek procesi i akreditimit, që e ka nxjerrë Universitetin e Tiranës  me rezultate të dobëta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *