Kryeministri Edi Rama ka kujtuar mëngjesine sotëm viktimat e 21 janarit, të 11 viteve më parë në Tiranë.

 

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Rama thekson se vrasja barbare e tyre kërkon drejtësi.

 

“MIRËMËNGJES
dhe me bindjen që drejtësia vonon po nuk harron, si edhe ndjesinë më në fund pozitive nga shenjat e dallueshme të veprimit të drejtësisë së re, nderojmë sot katër protestuesit paqësorë të 21 janarit, vrasja barbare e të cilëve kërkon drejtësi”, shkruan Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.