Subscribe

 

Kryeministri Rama ishte në Durrës ku ka parë nga afër rindëtimine disa objeteve arismore. Kjo është shkolla fillore dhe kopshti “Perlat” I cili u dëmtua nga termeti I 26 nëntorit.

 

Tashmë rindërtimi I ibjekteve ka përfunduar ndërsa janë parashikuar të gjitha shërbimet e nevojshme që I duhen një shkolle dhe kopshtit për fëmijet

 

Më tej Rama ishte dhe në Manëz, aty ku po krijohet lagje e re me 9 pallate për 224 familje. Kjo qëndër e re banimi sipas kryeministrit do të jetë gati në fund të këtij viti.

 

Më herët gjatë ditës kryeministri shpërndau edhe një video të lagjes se re në fush kruje aty ku po ndërrtohet banesat individuale për të pastrehët e tërmetit.

 

Punimet sipa tij kanë hyrë në fazë finale dhe në fundt të vitit, më konkretisht në Krishtlindje duket se e gjithe infrastruktura e nevojshme dot ë jetë gati për të pritur banorët e pastrehë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *