Subscribe

Universiteti Bujqësor i Tiranes, tashme do te kete fermën e tij, per t’i ardhur ne ndihme studenteve dhe pedagogeve, ne funksion të mësimit më cilësor.

 

Në nje takim me te rinjte e universitetit, kryeministri Rama prezantoi projektin prej 1 milion eurosh, i cili i hap rruge terrenit te praktikes reale, te lidhur me ekonomine dhe me tregun.

 

Kryeministri tha se eshte hera e pare qe vendi po përfiton nga fondet e komisionit europian per zhvillimin bujqësor dhe rural.

 

Rama vuri në dukje se së fundmi 373 studente ekselente u perfshine ne administrate, ku 31 prej tyre do te fillojne tashme pune ne sektorin e ministrise se bujqesise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *