Arriti të shpëtojë katërf anëtarët e një familje që rrezikoheshin të digjeshin të gjallë brenda banesës së tyre , por në fund ishte vetë ai që e pësoi.

Qeni Zippy ishte heroi I së premtes në qytezën Bradenton ne Florida.

 

Ai ishte I pari që kuptoi se shtëpia e kësaj familje po përfshihej nga flaket. Leroy Butler, gruaja e tij dhe fëmijet 8 e 12 vjec ishin në gjum në dhomatg e tyre kur qëni I shtëpisë kishte shkuar ti zgjonte pasi kishte nuhatur erën e djegies së zjarrit që kishte nisur të digjte banesën, aq më teper që nuk kishte funksionuar as alarmi anti-zjarr.

 

Falë ndihmes dhe zgjimit nga gjumi nga qeni I tyre, katër anëtarëtg e familjes ia dolen të shmangin lëndimet duke nxituar për të dalë me vrap në oborr ndërsa zjarrëfikësitr erdhëm shpejt në vendngjarje.

 

Mirëpo ai që nuk doli dot nga vila ishte qeni Zippy I cili u gjet I pajete nga zjarrfikësit poshtge krevatit të kryefamiljareve të shtëpisë, I asfiksuar nga zjarri I rënë në godinë. Leroy Butler, madje kishte tentuar të futej në godine për ta shpëtuar por ishte zmbrapsur si pasojë e një shpërthimi të madh që erdhi nga brenda.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *