Glendian Llatja është kandidati nga radhët e PS që do të kandidojë për Bashkinë e Elbasanit në zgjedhjet e 30 qershorit.

 

Kryeministri Rama u shpreh I bindur se Llatja do të jetë një kandidatë I denjë dhe që do të ndjekë rrugën e Qazim Sejdinit.

 

“Më 30 qershor në këtë shesh do të bëhet një festë e madhe i gjithë Elbasani do falenderojë Qazim Sejdinin dhe do i japë bekimin votës dhe fitores pasardhësit të tij Gledit. Duke uruar që të vazhdojë në atë rrugë dhe të bëjë edhe më shumë”

 

Llatja aktualisht mban postin e prefektit të Elbasanit. Ai do të zëvëndësojë Qazim Sejdinin i cili pas 12 viteve është tërhequr nga gara për kryebashkiak.

 

Ndërkohjë kryeministri Rama u shpreh ui bindur se Partia Sociaslite do të arrijë t’I fitojë të 61 bashkitë në zgjedhejt e 30 qershorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *