Gjendje e rënduar dhe radhë të gjata në pikën e kalimit kufitar me Maqedonin. Dhjetra kamione të tonazhit të rëndë prej 4 oresh qendrojnë në rradhë me shpresën për të kaluar në anën tjetër të kufirit.

 

Shkak vonesa në këtë pikë kufitare është bërë  futjen e procesit të skanimit proces që zgjatë. Drejtuesit i ketyre mjeteve shprehen se  kanë 4 ore qe presim ne temperatura të larta.

 

Nuk eshte aspak normale një pritje e tillë shprehën shoferët që tregojnë se e bejme cdo dite kete rruge dhe i njejti problem. Na mbajne pa arsye kaq gjatë shprehen më tej drejtuesit e mjeteve të tonazheve të rëndë.

 

Mbajme familjen me kete pune. Paguajme miliona taksa ne shtet ndersa sherbimi doganir lë tej mase për të deshiruar. Një gjë e tillë gjithnjë sipas ture nuk haset në anen tjetër të kufirit me palen maqedonase të cikët nuk na mbajne me shume se 15 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *