Një tjetër vatër zjarri është regjistruar në Kolonjë mbrëmjen e djeshme.

 

Pjesa e brendshme e pyllit të qytetit të Ersekës është përfshirë nga flakët.

 

Nga ana e zjarrëfikësve është bërë e mundur kufizimi I flakëve, duke ruajtur kështu kurorën e pishave.

 

Deri në orë 23:00, forcat zjarrfikëse u përballen me flakët të cilat u përhapën ne rreth dy dynym sipërfaqe.

 

Është hera e pestë brenda 1 jave që zjarri i qëllimshëm tenton të kthejë në hi mushkëritë e qytetit.

 

Dy mjete zjarrfikëse dhe 10 punonjës u vunë në dispozicion për shuarjen e flakëve deri në orën 23:00.

 

Të shumta kanë qenë rastet në vend kur vatra të zjarrit janë ndezur qëllimisht nga persona të ndryshëm por ende nuk janë kapur apo identifikuar autorët e zjarreve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *