Në disa zona në Tiranë të shtunën dhe të dielën do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të ndërhyrjeve që do të bëhen në rrjet.

 

OSHEE njofton të gjithë qytetarët në një afat kohor prej dy ditësh, përkatësisht me 14 dhe 16 dhjetor, në disa zona në kryeqytet nuk do të ketë energji elektrike, për shkak të punimeve në kabina.

 

Stakim, 14 dhe 16 Dhjetor.

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 14 dhe 16 dhjetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë.

14 dhjetor, 09:00-15:00, pjesërisht rrugët: “Ismail Qemali”, “Vaso Pasha”.

09:00-13:30, zona Valias pjeserisht.

16 dhjetor, 09:00-13:30, Bathore, pjesërisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *