Valeri dhe Baby G janë përfshirë në një diskutim, pasi kjo e fundit pretendoi se Valeri nuk i flet dhe nuk e respekton.

Ajo theksoi se ai as nuk e përshëndet më, gjë e cila e ka bërë të ndihet e fyer nga sjellja e tij.

Nga ana tjetër, Valeri pretendoi se nuk e ka vërejtur prezencën e saj, por nuk ka shfaqur mungesë respekti.

Pjesë nga biseda:

Baby G: Valer, pse nuk më flet kurrë mua, nuk më thua mirëmëngjes, natën e mirë, diçka kur kaloj…

Valeri: Nuk të vërej se nuk e di as kur zgjohesh dhe as kur fle, pasi flej dhe zgjohem para të tjerëve

Baby G: Unë kam dy muaj këtu që të kam respektuar këtu, kam folur gjithmonë mirë për ty, por tani do e shohim diferencën

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *