Subscribe

Që në orët e para të mëngjesit, në gjykatën e Tiranës nisi seanca për 37 personat e arrestuar për protestën e opozitës.

 

Ata perballen me 4 akuza: goditje për shkak të detyrës, prishja e rendit dhe qetësisë publike, shkatërrim i pronës me zjarr dhe shkelja e rregullave mbi lëndët plasëse dhe djegëse

 

Protestuesit perfunduan ne prangat e policise mnejehere pas mbylljes së tubimit te opozites. Vetëm për 16 prej tyre prokuroria kërkoi arrest me burg, ndërsa për 21 të tjerë detyrim paraqitje.

 

Avokatët kërkuar lirimin nga qelia, duke pretenduar se prokuroria nuk ka prova per fajesine e tyre.

 

Seanca u zhvillua në masa të rrepta sigurie, ndërsa në mbështetje të tyre jashtë gjykatës ishin familjarë e ish deputetë të opozitës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *