Operacioni Forca e Ligjit iu ka dërguar formularin e vetëdeklarimit 4 të dënuarve për disa vepra penale.

Burimin e pasurisë duhet të justifikojnë brenda 48 orësh:

Urim Picari, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”; Naim Lataj, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”; Bledar Stafuka, i dënuar për veprën penale “Shfrytëzimi i prostitucionit”. Të tre banues në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *