Në Vorë, aty ku votimi dhe numërimi do të jetë elektronik, procesi vijon normalisht.

 

Gazetarja e Vizion Plus Rajmonda Lajthia, në një raportim live bën me dije se procesi ka ecur normalisht, ndërsa shton se moshat e treta kanë hasur vështirësi në pajisjen e përdorimit dhe u është dashur ndihma nga të afërmit e tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *