Policia e Elbasanit në bashkëpunim me forcat speciale Shqiponjat , dhe njësinë operacionale janë duke zhvilluar një operacion në disa rrugë dhe lagje të qytetit.

Objekt i kontrollit janë disa mjete të dyshuara ku mund të qarkullojnë elementë kriminalë.

Gjithashtu policia po kryen kontrolle fizike të personave dhe kontrolle të imtësishme në automjete.

Ende nuk ka një bilanc të aksionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.