Vera ka shumë udhëtime, qoftë me anije, aeroplanë dhe transport rrugor. Megjithatë, problemi është se ndonjëherë, turbulencat, udhëtimet e gjata, mund të na shkaktojnë probleme të ndryshme fizike, si marramendje dhe të përziera.

Këtë herë do të fokusohemi te avioni, sepse falë pilotit 34-vjeçar Jimmy Nicholson nga Australia, ne kemi sekretin për më pak të përziera dhe marramendje në udhëtimin tuaj.

“Nëse zgjidhni pjesën e përparme të avionit, do të përjetoni më pak turbulenca dhe kështu do të keni një udhëtim më të rehatshëm. Përkundrazi, nëse jeni në shpinë, do t’i ndjeni më shumë“, vëren ai. “Nëse keni frikë nga fluturimi ose keni të përzier gjatë turbulencave, uluni përpara, kjo është këshilla ime”, thotë ai.

Piloti me përvojë, në përpjekje për të luftuar frikën e atyre që ndiejnë stres intensiv gjatë një udhëtimi ajror, siguron se: “Aeroplani nuk do të bjerë nga qielli për shkak të turbulencave. Është diçka e bezdisshme që shpresojmë se do të jetë jetëshkurtër”. Në të njëjtën kohë, ai këshillon ata që përjetojnë të përziera gjatë një shqetësimi të tillë që të përqendrojnë shikimin jashtë dhe larg. “Shiko nga dritarja dhe fokusohu në horizont”, përfundon ai./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *