Subscribe

Janë ne nje koalicion por Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati dhe nënkryetari i kuvendit Shpetim Idrizi, ndajnë qëndrime te ndryshme per Greqinë. Idrizi i ka kërkuar shefit te diplomacisë shqiptare Bushati, te beje note proteste per Athinën zyrtare, pasi ne nje konference shkencore te organizuar ne Ministrinë e Jashtme Greke, jane përdorur terma te papranueshme për shqiptaret.
Por kërkesa e Idrizit u hodh poshtë nga ministri Bushati
Edhe ekzistenca e ligjit te luftës u be shkak debati mes Idrizit e Bushatit, por ky i fundit sqaroi se tashme Greqia e pranon problemin e po shihen rrugët qe mund te ndiqen per ta zgjidhur ate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *