Subscribe

Reshjet e dendura të shiut kanë sjellë probleme pranë nënkalimit të autostradës në Fushë-Mamurras të Kurbinit.

 

Ujërat e shiut kanë përmbytur pjesën e nënkalimit, duke vështirësuar qarkullimin e automjeteve.

 

Kjo situatë përseritet sa herë ka reshje të dendura shiu dhe shkak mbetet bllokimi i zgarave të kullimit të ujërave. Asnjë masë nuk është marrë për t’i dhënë zgjidhje problematikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *