Në përgjimin numer 8 te kesaj te merkure, Imer Lala bisedon ne telefon me nje person te panjohur per kartat.

 

Personi: Vella

IMER LALA:  Ca bone

Personi: Sefki Gjurra, a t’ja jap ato kartat apo mos ja jap?

Imer Lala: Jepja, jepja.

Personi: T’ja jap? Ok.

Imer Lala: Po eshte kunati dhe gruaja e tij, sepse ai nuk eshte vete ketu.

Personi: Mire mo se i gjetem keshtu (nuk merret vesh pastaj)

Imer lala: Qarte, qarte

Personi: t’ja jap karten se ia kam mbajtur un?

Imer Lala: Jepja, jepja

Personi: Kam mbaruar pune me ata une(sipas bild aludohet per pagese) po thashe a t’ja jap karten?

Imer Lala: Jepja.

Personi: Ok, hajd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *