Nesër do të mblidhet Komisioni i posaçëm për reformen zgjedhore, por Partia Demokratike nuk do të marrë pjese.

 

Mësohet se sekretaria e Komisionit i ka nisur ftesë sekretarit për çështjet elektorale në PD, Ivi Kaso, i cili mori pjesë në tryezën e zhvilluar nga OSBE për reformën zgjedhore.

 

Por opozita e ka bërë publike platformen për këtë reformë e nuk do të ulet, pa u plotësuar kushtet e saj.

 

Sipas Partisë Demokratike, struktura që duhet të realizoje reformen është: një përfaqësues i PS një i opozitës dhe ambasadoret e akredituar ne Tirane, keërkesë e cila deri tani nuk është pranuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *