Subscribe

Gjatë një dalje para mediave, deputetja e PD, Dhurata Cupi tha se Edi Rama ka shkaktuar 19 milionë euro dëm me pronën publike vetëm për interesat mafioze e korruptive.

 

“Kontrolli i Lartë i Shtetit raportoi se fundmi se vitin e shkuar qeveria e Edi Ramës i shkaktoi shtetit dhe shqiptarëve një dëm prej 923 milionë eurosh.Përveç abuzimit skandaloz me koncesionet, një nga rekordet e kësaj qeverie është korrupsioni me pronën publike.Për vitin 2017 Kontrolli i Lartë i Shtetit ka depozituar në prokurori kallëzime penale për 129 persona në pushtetin qëndror dhe lokal, por, fatkeqësisht, nga prokuroria nuk ka asnjë raportim sa nga zyrtarët e qeverisë ka çuar para gjykatës për shpërdorim detyre dhe abuzim me pronat, duke i tjetërsuar ato në shkelje të ligjit, pa transparencë dhe pa garë të drejtë e të barabartë.”

 

Deputetja Dhurata Cupi shtoi se PD do të analizojë dhe hetojë çdo pronë publike të vjedhur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *