Partia Demokratike caktoi këtë të hënë drejtuesit politikë edhe në qarkun e Korçës dhe të Dibrës.

 

Në Korçë u zyrtarizua emri i Edmond Spahos, ndërsa Dibra ju besua Xhelal Mziut.

 

Mësohet se ky i fundit ka nisur edhe takimet elektorale në këtë qark. Më herët PD zgjodhi Mark Markun si drejtues politik në Lezhë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.