Partia Demokratike e Tropojës është e gjitha në mbështetje të Sali Berishës. Në mesdië,e përfaqësuesit e kësaj dege kanë deklaruar nga selia e PD se të 115 delegatët do të jenë në Kuvendin e 11 dhjetorit.

 

Gjithashtu, edhe degët e PD në Has dhe Kukës kanë konfirmuar se shumica e delegatëve mbështesin Sali Berishën.

 

Përfaqësuesit e këtyre zonave kanë lexuar emrat e të gjithë delegatëve që kanë firmosur për Kuvendin e 11 dhjetorit, duke theksuar se në Kukës, Berishën e mbështesin 81% dhe në Has 86%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *