Kryetari i degës së PD në Athinë, Fatmir Gjoçi, ka denoncuar edhe një herë tjetër radhët e gjata që krijohen para Ambasadës Shqiptare në Athinë për të marrë shërbime.

Gjoçi shkruan se situate është e vështirë dhe e tensionuar.

Vazhdon situata më e vështirë dhe më e tensionuar në Ambasadën Shqiptare në Athinë.

Njerëzit po kalojnë një tmerr të vërtetë.

Radhe të gjata në këto kohë të vështira pandemie.

Kërkohet rrugë zgjidhje e menjëhershëme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *