Subscribe

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka reaguar pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese për çështjen e Teatrit Kombëtar.

 

Përmes një postimi në “Facebook”, Basha paralajmëron se tashmë e ka radhën SPAK.

 

“Kushtetuesja” pranoi këtë të premte pjesërisht padinë e ngritur nga Presidenca, duke vendosur pezullimin e ndërtimit të eTeatrit të Ri Kombëtar, si dhe shfuqizimin e vendimit të  Këshillit të Ministrave, për t’a kaluar teatrin në pronësi të Bashkisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *