Brad Pitt ka rrëfyer se si suksesshëm këtë vit ka hequr dorë nga pija, duke qenë pjesë e Takimeve Anonime të Alkoolikëve.

“I çova gjërat aq larg sa që mund t’i përballoja, kështu që hoqa kapriçot e mia për të pirë”, tha Pitt.

“Ishin gjithë këta burra të ulur që ishin të hapur dhe të sinqertë një mënyrë që nuk e kam dëgjuar kurrë më parë. Ishte kjo një hapësirë e sigurt ku kishte pak gjykim, dhe për këtë arsye nuk gjykoje vetveten”, është shprehur aktori duke lavdëruar grupin AA të terapisë, në të cilin ai bënte pjesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *