Instagrami ka një ndikim negative për baterinë e telefoni tuaj. Rreth 37% e baterisë së celulari tuaj konsumohet kot duke parë të njëjtat foto dhe story.

 

Që kur Instagrami kaloi nga renditja kronologjike e postimeve në renditje algoritmike, shumica e përdoruesve, futen dhe shikojnë të njëjtat gjëra pafundësisht.

 

Nëse ju nuk dëshironi që të shikoni të njëjtën gjë mjafto që të kini kujdes dhe në çfarëdo postimi, i cili mbi të ka shenjën e gjelbër është postuar ditën e sotme dhe ju e keni parë.

 

Ç’është nën shenjën jeshile është postuar dje dhe ju i keni parë dhe ato. Mund të dilni nga Instagrami tani dhe të bëni diçka tjetër, s’ka asgjë për të parë këtu. Jini produktivë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *