Çifti i aktorëve Olivia Wilde dhe Jason Sudeikis janë ndarë.

Pas disa vitesh lidhje, ata kanë vendosur t’i japin fund fejesës.

Një burim pranë dy aktorëve tha se: “Ndarja ndodhi në fillim të vitit. Ata kanë kaluar në një rutinë të shkëlqyeshme si prindër. Fëmijët janë përparësia dhe zemra e marrëdhënies së familjes. ”

Jason dhe Olivia nisën romancën e tyre në vitin 2011.  Ata kanë dy fëmijë së bashku, djalin Otis, 6 vjeç dhe vajzën Daisy, 4 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *