Selami Jenisheri ishte një nga figurat që përfaqësoi opozitën në Parlament pas PD-LSI dogjën mandatet.

 

Por pasi mbaroi “eksperienca” si deputet, Selami Jenisheri kërkon të t’i futet futbollit.

 

Planet e tij janë që të blejë ekipin e Vllaznisë dhe diçka të tillë e ka njoftuar vetë në rrjetet sociale.

 

“Sot erdha nga Tirana të takoja zonjën V.Ademi për të blerë unë Vllazninë. Po nuk erdhi në Bashki. Do e vë në dijeni me shkrim”, tha Selami Jenisheri.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *