Pas 12 orësh në det, më në fund trageti me 118 perona në bord është ankoruar në port.

 

 

Trageti erdhi mëngjeisn e sotëm nga Brindisi i Italisë dhe duhej të ishte ankoruar në port që prej orës 6 të mëngjesit, por ka qenë e pamundur për shkak të erës së fortë dhe stuhisë.

 

Për shkak të motit të keq gjatë ditës së sotme është ndaluar dhënia e leje-nisjes për të gjitha mjetet e vogla lundruese dhe anijet e peshkimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *