Çifti Sam Asghari dhe Britney Spears e mbajnë njëri-tjetrin të motivuar për një jetë më të shëndetshme.

 

Në një intervistë për mediat Asghari është shprehur se duhet të jemi gjithmonë të gatshëm. Kur vjen puna te axhendat tona të zëna, të dy mundohemi ta menaxhojmë në mënyrën më të mirë të mundshme.

 

Këngëtarja e “Toxics” u bashkua me trajnerin personal 25-vjeçar kur ai mori çmimin për “Outstanding Achievement in Fitness”. Britney poston shpesh video të tyre duke u ushtruar brenda ose në natyrë.

 

Kujtojmë dhe se këngëtarja është komentuar kohët e fundit për problemet që ka me babain e saj dhe çështjet ligjore lidhur me të.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *