Subscribe

Kujtim Ferracaku është një nga katër tē vrarët e masakrës së Velipojës. Ai është babai i Arjan Ferracakut, biznesmen i cili u ekzekutua me armë zjarri në vitin 2018 në periferi të Shkodrës.

Ferracaku ishte pronar i një hoteli në Velipojë, teksa i plagosur ka mbetur dhe vëllai i tij Hasani.

Shkak për vrasjen u bë konflikti për vendosjen e shezlongëve në hapësirat e dy hoteleve, të cilat janë të vendosur 50 metra në distancë nga njëri-tjetri.

Masakra në Velipojë/ Kush janë 4 viktimat dhe 2 të plagosurit (Emrat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.