Një bandë prej dhjetë personash, të armatosur, futen në një “shtëpi bari” në Britaninë e Madhe dhe tentuan të merrnin prej aty sasi të konsiderueshme kanabisi.

 

Siç shihet edhe nga pamjet e publikuara nga “Daily Mail”, anëtarët e bandës thyen derën e shtëpisë në Forest Fields, Nottingham, dhe qëlluan disa herë me thikë personin që gjetën brenda, teksa ky i fundit përpiqej t’i shpëtonte sulmit.

 

Të dhjetë personat e arrestuar ishin të moshës nga 19 deri në 30 vjeç.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *