Një pako e dyshimtë është vërejtur pranë varrezave të ushtarëve grek në Këlcyrë.

 

Informacionet bëjnë me dije se policia ka shoqëruar rojen e varrezës.

 

Ndërkohë në vendin e ngjarjes ka shkuar grupi hetimore dhe po punon për verifikimin e këtij objekti dhe për sqarimin nëse bëhet fjalë për eksploziv.

 

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *