Inspektoriati i Mbrojtjes se Territorit kallëzon penalisht kryetarin e bashkisë së Kavajës, Isa Sakja dhe disa nga vartësit e tij.

Sakja akuzohet per shpërdorimin detyrë. Sipas IKMT gjatë kontrolleve është zbuluar se të akuzuarit me lejet e dhena kanë cënuar interesin publik në shtatë objekte shumëkatëshe qe jane ndertuar ne Kavaje.

Në lidhje me akuzat ka reaguar dhe kryebashkikau i Kavajes.

Përmes një postimi në facebook Sakja shprehet se ky është një sulm i kryeministrit Rama vetem per faktin se eshte perfaqesues i opozites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *