Subscribe

15 gushti shënon kulmin e festimeve te Shën Mërisë ne Zvërnec. Qindra besimtare ortodokse dhe emigrante te ardhur enkas nga Greqia pushtuan manastirin ne  ishullin e Zvërnecit.

 

Festes i është bashkuar edhe kryebashkiaku Dritan Leli, i cili u shpreh se fale rikonstruksionit te urës vizitoret dhe turistet janë me te shumte.

 

Prifti i manastirit at Jani Tereziu, ka kërkuar ngritjen e një katedraleje ne qytetin e Vlorës.

 

Festa e Shën Mërisë është një prej datave me te rëndësishme ne kalendari e besimit ortodoks

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *