Ashtu si edhe para protestës së dhunshme të shtunën tek kryeministria, opozita nuk i ka kursyer simbolikat.

 

Të rinjte e PD kanë zgjedhur të vendosin qirinj dhe lule në tokë para parlamentit.

 

Po ashtu te rinjte e PD kane vendosur edhe nje kordon sigurie mes policeve dhe protestuesve.

 

Mesazhi I FRPD dhe mbështetesve të opozitës nëpërmjet këtij gjesti ka qënë: “Ky është funerali parlamentit”.

 

Shperndarja e luleve ne protesten e para tek kryeministria, u pasua me dhune dhe sulm ndaj ketij institucioni.

 

Mbetet per tu pare nese lulet dhe qirinjte tek parlamenti, do te pasohen me incidente edhe tek ky institucion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *