Operacioni “Forca e Ligjit” ka zbarkuar këtë të martë në qytetin e Fierit, ku ia ka dërguar formularët e vetëdeklarimit dy të dënuarve për vrasje me paramendim, mbetur në tentativë.

Burimin e pasurisë duhet ta justifikojnë Enea Pipa dhe Ilir (Ledjan) Nukaj.

Të dy këta individë, janë dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”, mbetur në tentative.

Si subjekt i Ligjit Special, ata duhet t’iu përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *