Është nxjerrë I gjallë nga rrënojat e një pallati një Thumanë një person. Momenti i shpëtimit është transmetuar live në Vizion Plus, ku në sfond u dëgjuan brohorima e duarëkrotitje

 

Ndërkohë mësohet se është shpëtuar nga rrënojat dhe një e moshuar në Durrës.

 

Deri më tani raportohet për 22 persona të nxjerrë nga rrënojat në Durrës. Ndërkohë  6 persona kanë humbur jetën.

 

Viktimat kanë qenë tre në Durrës dy në Thumanë dhe një në Kurbin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.