Klement Cupi 32 vjec eshte viktima i radhes nga tërmeti I fortë I ditës së martë në vendin tonë.

Klement Cupi është nxjerre nga rrënojat në Thumanë mengjesin e kesaj te marte.

Nen rrenoja besohet se eshte edhe babai i tij, Hajredin Cupi, edhe ai fatkeqësisht i pajetë.

Operacioni per nxjerrjen e tij nga rrenojat eshte ne zhvillim e siper.

Me Klement Cupin dhe babain e tij, numri i viktimave shkon ne 27 per momentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.