Këngëtarja me origjinë shqiptare, Eleni Foureira ka zgjedhur që të postojë disa foto me partnerin e zemrës.

 

Eleni dhe futbollisti Alberto Botian kanë shumë kohë bashkë, mirëpo, ata kanë zgjedhur që ta mbajnë larg vëmendjes të publikut marrëdhënien e tyre.

 

Këto foto, të shpërndara nga vetë kënëgtarja, nuk kanë kaluar pa u komentuar nga portalet, të cilat kanë vënë në dukje marrëdhënien e fortë mes Foureira dhe futbollistit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *