WhatsApp, një prej shërbimeve më popullore në botë të komunikimit, arriti një rekord të ri mbrëmjen e vitit të ri: më shumë se 75 miliardë mesazhe janë dërguar nga përdoruesit e saj.

 

Rekordi i ri shënon numrin më të lartë të mesazheve të dërguar në një ditë në historinë e aplikacionit.

 

Ndërsa rekordi i kaluar u vendos në 2016-ën me 63 miliardë mesazhe të dërguara.

 

Nga 75 miliardë mesazhe të dërguara, 13 miliardë janë imazhe dhe 5 miliardë video.

 

WhatsApp aktualisht ka 1.3 miliardë përdorues aktivë në muaj. Rekordi u vendos pavarësisht ankesave që pati për ndërprerje të shërbimit në mbarë botën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *