Subscribe

Një musical i frymëzuar nga vepra e njohur “Annie” shkruar nga Harold Gray ne vitin 1924 erdhi si nje mesazh për familjet shqiptare. Annie është vajzë nëntë vjeçare që lufton të gjejë prindërit e saj. Për Monika Lubonjën bashkeproducente dhe njëkohësisht aktore, kjo temë do të jetë gjithmonë aktuale.

 

Një zhaner i paeksploruar, si musical, në teatrot shqiptare, mbetet një sfidë për regjisoret.

 

Shfaqja do te ringjitet serish ne skene ne tetor pas ndërprerjes per shkak se gjate muajve te verës publiku orientohet drejt bregdetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *