Në premierën e filmit 007 “No time to die” ishin të pranishëm dhe pjesëtarë të familjes mbretërore, ndër të cilët dukesha Kate Middleton dhe princi William.

 

 

“Kishte një listë të tërë gjërash për t’u respektuar,” tha Eilish në lidhje me mirësjelljen dhe formalitetet që iu tha të ndiqte kur të takohej me anëtarët e familjes mbretërore në premierë, por ajo nuk i kushtoi vëmendje atyre rregullave. Unë u përpoqa, po e planifikoja. Dhe ata ishin thjesht kaq normalë. Ata nuk më bënë të ndihem si: ‘Oh, kam frikë, nuk mund të flas me ta.’ Ata kishim kompliment dhe i kishin të gjitha këto pyetje për mua. Ata ishin thjesht shumë miqësorë dhe si… gazmorë dhe të ëmbël. Nuk mund të ankohem. Ishte e mahnitshme.”/ Living

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *