Situata shumë e rëndë në Neë York si pasojë e COVID 19.

Përditshmja prestigjoze “Neë York Post”,  koronavirusi po vretg mesatariësht një person cdo 17 minuta në këtë shtet.

Numri i të infekturave ka shkuar në 27 mijë dhe rritet nga ora në orë duke përbërë më shumë se 25% të të gjithë të sëmurëve në SHBA.

Në spitale situate po bëhet kaotike pasi vetëm në Neë York kemi deri tani mbi 5300 persona në terapi intensive.

Neë York Times” shkruan se Neë York  do të  ketë një situatë edhe më të rëndë sesa ajo që kaloi Ëuhani në Kinë apo drama e Lombardisë në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *