Një kamion i mbushur me drogë u kap në Brindisi të Italisë. Mjeti ishte nisur nga Shqipëria dhe drejtohej nga një shqiptar.

 

Lënda narkotike, sipas mediave fqinje, ishte fshehur mirë brenda kamionit dhe u desh ndërhyrja e shërbimit zjarrfikës për të prerë rimorkion e për të zbuluar drogën.

 

Hetimet nga ana e policisë italiane për destinacionin final dhe njerëzit e përfshirë vijojnë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *