Neymar është një nga futbollistët më të talentuar dhe më të pëlqyer nga të gjitha vajzat.

 

 

Përtej imazhit që përcjell në fushë, ai është një djalë shumë spontan dhe argëtues.

 

 

Së fundmi ka ndarë me ndjekësit e tij  në Instagram, një video shumë qesharake me mikun e tij Gilmar Ferreira.

 

 

Të dy djemtë duken shumë të entuzizmuar teksa kërcejnë twerk në mënyrën e tyre.

 

 

                              

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *