Ish-ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati, i ka dërguar një mesazh të fortë Bashkimit Europian në lidhje me çështjen e procedurave për integrimin e Shqipërisë.

 

Në një postim në Twitter, Bushati I kërkon BE-së të tregojë guxim dhe këmbëngulje në Ballkan më qëllim përfundimin e bashkimit të kontinentit.

 

“Bashkimi Evropian duhet të tregojë guxim, udhëheqje dhe këmbëngulje në Ballkan, për të përfunduar bashkimin e kontinentit. Me zgjerimin e Ballkanit, BE kthehet në vlerën origjinale, e cila po bën paqe aty ku pati luftë”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.