Teksa në Partinë Demokratike “po zien”, kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën i qetë në qytetin e Vlorës.

 

Rama ka vendosur ta kalojë këtë të shtunë, duke shijuar edhe një krep me çokollatë të zezë.

 

“Krep me çokollatë të zezë në Bulevardin e ri të Vlorës, kur s’ke ngrënë mëngjes dhe s’do të hash as drekë”, shkruan Rama.

 

Kujtojmë se Sali Berisha me mbështetësit e tij votojnë në referendum për shkarkimin e kryedemokratit Lulzim Basha, dhe nga ana tjetër ky i fundit po mbledh Kuvendin Kombëtar të PD për të ardhmen e partisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.